زوجه در دوران عقد تا کی میتونه طلاق نگیرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۳ #34557449

من و خانم در حال حاضر دوران عقد هستیم وبابت استفاده خانمم از حق حبس و در حال دریافت اقساط مهریه و نفقه می باشد که نزدیک ۳۲ سکه تا کنون پرداخت کرده ام و حدود ۶ سال از هم جدا زندگی میکنیم
همسرم حاضر به تمکین خاص و عام از بنده نیست و درخواست الزام به تمکین دادم که بخاطر استفاده از حق حبس زوجه رد شد.
حالا رفته درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج ( روحی روانی ،عاطفی ، کراهت شدید و دادن مبلغ جزیی پول ) را داده است.
بنده هم هم کارمند هستم و هیچگونه تخلف ۱۲ گانه سند ازدواج را ندارم
ولی خانمم دادخواست عسر و حرج داده و گفته مابقی مهریه را میبخشم و مبلغ جزیی هم پول به زوج بابت طلاق میدهم.

آیا بنده در دادگاه به قاضی بگم دلیل عسر و حرج همسرم چیع خونه تهیه کردم بابت حق حبس نیامد و بابت این جدایی استفاده از ماده ۱۰۸۵ هست که بمن ارتباطی نداره و همسرم رو دوست دارم و حاضر به طلاق نیستم و بذل مهریه رو به هیچ وجه قبول ندارم.

سوال:

۱ـــ آیا با بذل مابقی مهریه ۲۲۵ سکه مهریه و همچین گذشت مدت طولانی که بابت حق حبس همسرم بوده میتواند طلاق بگیرد؟ ؟؟
۲ـــ بنده هم درخواست ازدواج مجدد نداشته ام و تنها زندگی میکنم. ؟؟
۳ــــ تا کی میتونه طلاق نگیره ؟؟
اگر همسرم نیاد سر زندگی همینطوری مهریه و نفقه بگیره بعد چه مدت میتونه یه منت هم سرم بزاره که بگه آقای قاضی مابقی مهریه رو میبخشم بابت عسر و حرج طلاق میخوام
سپاس از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باوضعیت موجودامکان طلاق نمی باشد.

وقت بخیر با شرایط موجود طلاق مقدور نمی باشد

باسلام اگرشرایط طلاق رانداشته باشد نمیتواند طلاق بگیرد

سلام با شرایط موجود طلاق مقدور نمی باشد

باعرض سلام،زوجه باید عسر و حرج خود را برای طلاق گرفتن اثبات کند و در آخر اگر نظر زوج جلب شود می توانید طلاق توافقی بگیرید

باسلام ایشان باید عسرو حرج خود را ثابت کند یا وکالت در طلاق داشته باشد وگرنه امکان طلاق از طرف ایشان مقدور نمیباشد

اگرشرایط طلاق رانداشته باشدنمیتواند