برای گرفتن نامه از دادگاه برای پلمپ خانه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۲ #34543187

درصورت اختلاف بین وراث برای پلمب کردن خانه و گرفتن پرینت حساب بانکی متوفی چگونه می‌توان اقدام کرد

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست تحریر ترکه و مهرو موم بدهید

باید دادخواست تقسیم ترکه خود را به استناد گواهی انحصار وراثت تقدیم دادگاه کنید و برای پلمپ نیز باید دادخواست مهر و موم ترکه تقدیم دادگاه شود

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی برای کسب اجازه پلمپ باید دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه مطرح کنید.

باسلام میتوانید به صورت قانونی اقدام به اخذ برگه انحصار وراثت نمایید و کلیه اموال ودارایی ایشان را معرفب نمایید ودرخواست تقسیم ماترک متوفی را به شعبه رسیدگی کننده اعلام نمایید.

از طریق دفتر خدمات قضایی و تنظیم درخواست پلمپ خانه هرچند بنظر برای جلب نظر دادگاه در این مورد وراث باید اتفاق نظر داشته باشند

پلمپ ماترک از طریق « درخواست تحریر و مهر و موم ترکه» امکانپذیر است . باید این درخواست را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید .

با سلام خدمت شما
برای تقسیم ماترکه متوفی باید دادخواست تقسیم ارث توسط وراث اقدام گردد که دارایی متوفی شامل اموال منقول ،غیر منقول،حسابهای مالی ،غیره...می باشد همچنین برای پلمپ در خانه باید از دادگاه اقدام فرمایید