پس گرفتن ارزش واقعی سهام چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #34530848

با سلام بنده پارسال سهام بانک ____________ را فروختم و بابت هر سهم ۱۰۰۰ریال پرداخت شد در حالی ارزش هر سهم پارسال توسط دادگستری ۱۵۰۰۰ ریال ارزش گذاری شده است حالا باید چیکار کنم ممنون

مشاوره حقوقی بورس
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وقتی غبن در معامله ، یعنی فریب در معامله ، فاحش باشد ، خیار غبن فاحش شکل گرفته است ، این فریب باید به حدی فاحش و واضح باشد که نتوان از آن چشم پوشی کرد . در این صورت خیار غبن تبدیل به خیار غبن فاحش می شود که فرد فریب خورده می تواند به واسطه آن دادخواست فسخ قرارداد را بدهد .
شما میتوانید به دلیل غبن فاحش ( مابه تفاوت بسیار زیاد قیمت واقعی ) اقامه دعوی نمایید که با ارجاع امر به کارشناسی تعیین مابه التفاوت قیمت تعیین و به شما پرداخت خواهد شد .

سلام
اگر فروختید فقط می توانید بخاطر غبن فاحش فسخ کنید معامله را

سلام. بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری، دادخواست مطالبه مابه التفاوت بهای واقعی سهم بدهید.