آیا در پرونده جعل اعاده دادرسی به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۷ #34505438

باسلام.
همسر بنده درمورد سهم مغازه اش وکالت بلاعزلی به شریکش داده ولی در آبان ۹۶مغازه را به مادرش فروخته و سند المثنی دریافت کرد ولی شریکش بعداز آبان قولنامه صوری نوشت به تاریخ مرداد ۹۶وسهم مغازه را به خودش انتقال داد،و هیچ گونه پولی و ثمنی به همسرم داده نشده .ولی در مهر۹۶ تقسیم نامه ای دارند که همسرم همچنان به عنوان شریک امضا کرده.و ما شکایت کردیم و در دادگاه بدوی رای به نفع ما صادر شد ولی در دادگاه تجدید نظر رای قطعی به نفع شریک همسرم صادر شد.و همسرم یه دستنوشته با امضا و اثر انگشت شریکش در تاریخ دی ۹۷ داره که هیچ ادعایی نسبت به ملک نداره و ملک برای همسر بنده هست و شهود هم امضا واتگشت زدند.درضمن در شریک همسرم دی۹۷ که داشتند سهمشونو به کسی میفروختند در قولنامه قید کردند که در این مغازه تاحالا هیچ گونه معامله ای انجام نشده .و ما تازه ازوجود این مدرک مطلع شدیم،و درضمن در وکالتنامه بلاعزل همسرم طبق بند ضمن عقد لازم حق عزل وکیلو از خودش سلب کرده و کلیه انجام امور را به ایشان واگذار کرده .الان وکیلمون میخواد اعاده دادرسی برای جعل اسناد کنه باتوجه به این توضیحات امکات داره اعاده دادرسیمون موافقت بشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان دارد

پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست می‎آید که دلیل حقانیت درخواست‎کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است.

دراین صورت می توانید اعاده دادرسی کنید

وقتی وکیل دارید . تابع نظر ایشان باشید