ایا جزو مهریه میتونه حساب بشه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۴ #34501853

باسلام مادر بنده از پدرم درخواست مهریه کرده طی دوسال اخیر مادرم خودش با طلاهایی که خریداری کرده بود رو فروخته و تبدیل به خانه کرده که سندشم هم بنام مادرم هست حالا پدرم از مغازه ای که مادرم طلارو فروخته حکمی تهیه کرده مبنی بر اینکه این طلاها ماله پدرم بوده و الان باید جزو مهریه حساب بشه و طلا فروش اسم هردورو داد که این زنو شوهر باهم طلا رو فروختن ولی گردش حساب داخل حساب مادر بنده هست و پول به حساب مادرم واریز شده حالا بنظرتون حکم دادگاه چی میتونه باشه ایا جزو مهریه میتونه حساب بشه در صورتی که مادرم پرینت حساب داره!

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیرمهریه محسوب نمی گردد.

بادرودوسلام مهریه محسوب نمی شود.

خیر، به عنوان پرداخت مهریه تلقی نخواهد شد.

خدمتتان عرض کنم خیرمهریه محسوب نمیگردد

باسلام
ظاهرا در این پرونده دلایل و اماره های معارض هم وجود داره و تشخیص اینکه کدام قویتره با مرجع قضایی هست

با سلام. خیر ، این مورد جزو مهریه نیست و طلای گرفته شده از طرف مرد در زندگی مشترک در حکم هدیه است و زن مالک آن و نمی توان آن را مهریه قلمداد کرد

درود
خیر مهریه محسوب نمیگردد.