برای راه اندازی خط تولید و بسته بندی میوه و سبزی خشک چه مراحل و مجوز هایی لازم است؟ به ترتیب

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹,۱۹۴ #345

برای راه اندازی خط تولید و بسته بندی میوه و سبزی خشک چه مراحل و مجوز هایی لازم است؟ به ترتیب

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در مغازه و ملک مجزا است از طریق اصناف درخواست مجوز نمایید ولی اگر در منزل اقدام می شود تحت مشاغل خانگی اقدام نمایید

بادرودوسلام ازطریق اداره کار اقدام نمایید.

جهت راهنمایی دقیق تر به اداره کار مراجعه فرمایید

با سلام. توصیه می‌شود به سایت ایرانیان اصناف مراجعه کنید. کلیه مدارک لازم برای اخذ هر گونه مجوز کسب و کار در این سایت درج شده است.

اقدام از سامانه اشتغال خانگی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی

باسلام.
از دوطریق امکان دریافت این مجوز فراهم:
۱-اقدام از سامانه اشتغال خانگی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت استعلامات مربوطه از جهاد کشاورزی و بهداشت و معرفی مکان فعالیت دریافت مجوز و شروع فعالیت در حد مشاغل خانگی
۲-اقدام از صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی معرفی مکان با رعایت استاندارهای دستورالعمل و دریافت استعلام های مورد نیاز و دریافت مجوز و تاییدیه های بهداشتی و شروع فعالیت

برای راه اندازی خط تولید، از اتحادیه تولیدی و برای بسته بندی از اتحادیه بسته بندی مواد غذایی.

در ابتدا گام اول را برای گرفتن تایید نام سپری میکنید و بعد برای گرفتن مجوز با برگه تایید نام و اساسنامه و .... اقدام میکنید.