طلاق یکطرفه از سمت زوجه امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۰ #34489914

من بخاطر اعتیاد و بیکاری یکبار جداشدم بخاطر پسرم برگشتم الان دوباره همه مشکلات باز تکرار شده اعتیاد بیکاری و پرونده وجرایم قانونی هم داره نفقه به هیچ وجه پرداخت نکرده و نمیکنه الان برای بار۳۰ ام داخل کمپه حق طلاق دارم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با بذل مهریه ودادخواست طلاق خلع میتوانید

باسلام
میتوانید دادخواست طلاق دهید ومدارک مربوط به ترک های مکرر و جرایم قانونی را ضمیمه پرونده کنید

سلام و وقت بخیر.
بله شما با توجه به حکم محکومیت همسرتون،اعتیادی که کاملا مشخصه مخل زندگی هست با توجه به اینکه به دفعات کمپ رفته و عدم پرداخت نفقه،امکان طلاق دارید به راحتی.
موفق باشید

سلام. بزرگوار با شرایطی که فرمودید میتونید درخواست طلاق بدید و این موارد ذکر شده رو در دادگاه اثبات کنید میتونید از طریق‌ قانون حق طلاق بگیرید. و هم از طریق عدم پرداخت نفقه که تا کنون پرداخت نکرده هم میتونید شکایت کیفری نفقه انجام بدید و اکر بالای ۶ ماه هست در شرایطی‌ حق طلاق رو میتونید اخذ کنید .

باسلام. بله، دلایل طلاق ازجانب شمافراهم است. بااستنادبه این دلایلی که ذکرکردید، دادخواست طلاق مطرح کنید.

با سلام‌
با توجه به مواردی که فرمودین می توانید با مدارکی که در اختیار دارین دادخوست طلاق بدهید

بسمه تعالی. فرض مذکور میتوانید از دادگاه تقاضای طلاق نمایید