آیا برای شخص دوم نیز کیفر خواست صادر میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۳ #34477564

اگر شخصی در دوران بازداشت موقت اعتراف به دریافت رشوه کند اما به دروغ بگذرد قسمتی از آنرا به کارمند همکارش که مسئولیت همتراز در آن کار داشته داده آیا برای شخص دوم نیز کیفر خواست صادر میشود اگر این شخص تا آخر موضوع دریافت قسمتی از رشوه را کتمان کند معمولا چه حکمی داده میشود.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . فقط ادعا شرط نیست . برای هر ادعایی باید آنرا اثبات کرد اگر مدرکی برای پرداخت رشوه به همکار در دست نباشد نمیتوان همکار را محکوم به دریافت رشوه نمود .

با درود
اگر کسی چیزی را به نفع خود و ضرر دیگری اعلام می کند این «ادعا» است و نیاز به اثبات دارد.و مقام تحقیق در صورت نیاز تحقیقات را انجام خواهد داد.و به صرف ادعای شخص بازداشت شونده جرمی برای همکار متصور نیست.