مراحل قرار گرفتن دختر مطلقه تحت کفالت پدر بازنشسته چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۳۵ #34477392

با سلام و احترام.
بنده از همسز خود جدا شده ام، خانه دارم و اکنون قصد دارم به منظور بهره مندی از مزایای بیمه، تحت تکفل پدرم که بازنشسته آموزش و پرورش است، قرار گیرم. به کجا باید مراجعه کنم؟ بنده به همراه پدرم یکبار به دفتر خدمات قضلیی مراجعه کردم ولی به من گفتند که این کار به آنها ارتباطی ندارد.
ممنون از پاسخ شما.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به سازمان واریز کننده مستمری مراجعه کنید

بادرودوسلام ازطریق سازمان پرداخت کننده مستمری پیگیری نمایید.

با سلام
به مرجعی مراجعه کنید که پدرتان از آنجا حقوق و مستمری می گیرند

درود
به اداره پرداخت کننده ی مستمری پدر مراجعه نمایید .

با احترام به اداره بیمه مستمری آموزش وپرورش مراجعه فرمائید

با سلام
باید به اداره ایی که حقوق پدرتان از آنجا پرداخت می‌شود و همچنین بیمه بخش مستمری مراجعه کنید

سلام
به سازمان پرداخت کننده مستمری مراجعه نمایید