چند پیام دیدم که صریحا به رابطه با دو نفر از همکارها صحبت کرده و جزئیات رو برای دوستش تعریف کرده؛ چطور میشه این مساله رو پی گیری کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۹۱ #34474836

با سلام
من در متن پیامک های زنم با یکی از دوستانش چند پیام دیدم که صریحا به رابطه جنسی با دو نفر از همکارهای مردش صحبت کرده و جزئیات رو برای دوستش تعریف کرده میخواستم بدونم چطور میشه این مساله رو پی گیری کنم؟
ضمنا در حال حاضر زنم به دلیل رابطه نامشروع با فرد دیگری چند ماه است که در زندان است.
ایا میتونم از قاضی پرونده کمک بگیرم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. اولا در چنین مواردی معمولا شکایت رابطه نامشروع ابتدائا توسط دادسرا پذیرفته میشود اما نهایتا با توجه به عدم ارائه ادله مثبته منتهی به صدور قرار منع تعقیب خواهد شد. ثانیا صد درصد دو همکار مرد کاملا منکر اظهارات و پیامکهای ارسالی خانم به دوستشان میشوند و در صورت عدم اثبات آن ادعا میتوانند اعاده حیثیت نمایند.

با استناد ب پیامک ها شکایت کنید اسکرین شات دلیل محسوب نمی گردد ولی به عنوان اماره در دادگاه قابل استناد می باشد بهتر است اصل پیامها را ارائه دهیذ

سلام مدارک و اسکرین شات دلیل اثباتی با شماست لذا اماره قضایی است در صورت اثبات میتوانید شکایت از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

باسلام درصورتی که رابطه نامشروع ایشان اثبات شده است میتوانید از قاضی رسیدگی کننده درخواست اخذ پرینت مکالمات نمایید.

با سلام
با استناد به همان پیامک ها و اسکرین گرفتن شکایت کنید.
موضوع از طریق ارجاع به پلیس فتا حسب صلاحدید مقام قضایی جهت احراز صحت مدارک ، قابل تعقیب است .

اگر پرونده در دادگاه باشد می توانید محتویات پیامها را به د ادگاه ارائه نمایید

سلام
می توانید به استناد تصاویر پیام ها اقدام برای طرح شکایت کنید.
البته تصاویر پیام ها برای قاضی به عنوان اماره است که موجب علم قاضی می شود نه دلیل.