حدود اربعه چگونه باید مطرح شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۵۷ #34456737

سلام .من از کسی ملکی سالها پیش خریداری کردم .ولی دقیقا جایه آنرا نمی‌دانم منظورم .از کجا تا کجا ..فقط گفته .قطعه ۲۲ و حدودا نشون داده .والان نمیاد دقیق نشون بده چیکار باید بکنم ..چه شکایتی مطرح کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علیه ایشان دادخواست الزام به تحویل مییع تنظیم و ثبت بفرمایید

دادخواست الزام به تحویل مبیع دهید ‌

باسلام دادخواست الزام به تحویل مبیع علیه ایشان مطرح نمایید.

باسلام و احترام، دادخواست الزام به تحویل مبیع طرح کنید و یا از طریق کارشناسی تقاضای جانمایی ملک را نمایید . به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید.

اگر سندرسمی زمین مذکور را دارید از طریق اداره ثبت اسناد املاک قابل پیگیری می باشد

میتوانید دادخواست الزام به تحویل مبیع را مطرح کنید و یا از طریق کارشناسی تقاضای جانمایی ملک را نمایید .

با سلام
با در دست داشتن اسناد و مدارک مربوط به خرید ملک
بدوا دادخواست اثبات مالکیت و سپس الزام به تحویل مبیع تقدیم فرمایید. توضیحا هر دو خواسته قابل طرح در یک دادخواست می باشد.