چطور میتوانم غرامت و از کار افتادگی بگیرم از کجا باید شروع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۰ #34452786

باسلام بنده سال ۱۳۷۹ به خدمت سربازی اعزام شدم و در دوره آموزشی بعنوان ماموریت به پادگان دیگری منتقل شده و در داخل پادگان در زمان کار از بالای سقف شیروانی به پایین سقوط کردم پس از اعزام به بیمارستان ارتش و بستری و تشکیل کمیسیون پزشکی معاف از رزم و بعد معاف دائم شدم اکنون چطور میتوانم غرامت و از کار افتادگی بگیرم از کجا باید شروع دعوی کنم از چه ارگانی؟ کلمه غرامت صحیح است یا دیه؟ با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با مراجعه به دادسرای نظامی استان محل خدمت خود و درخواست دیه و ارش از محلی که در آن خدمت نموده اید تقاضای دیه و ارش نمایید که با اعزام به پزشکی قانونی و معاینات میتوانید طلب خود را دریافت نمایید .
موفق باشید