مسئولیت حقوقی مدیر عامل در شرکتهای با مسئولیت محدود

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۱۶۵ #3445

سلام

با توجه به بخش زیر از قانون:

> شرکت با مسئولیت محدود وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی و سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم وتسلیم شده باشد و مدیرعامل اقرار به دریافت کلیه سرمایه نقدی وسهم الشرکه غیر نقدی نماید و هر شرکت که برخلاف این ماده تشکیل شود باطل و از درجه اعتبار ساقط است ( م ٩٦ق. ت )

می‌خواستم بدانم که آیا مدیر عامل در شرکتهای با مسئولیت محدود، ضامن است؟ به این معنی که اگر مثلاً کل سرمایه شرکت 100 میلیون تومان باشد، و بعدها شکایتی از شرکت مطرح شده، و قاضی علیه شرکت رأی دهد، آیا مدیر عامل ضامن پرداخت وجه جریمه تا سقف 100 میلیون تومان به شاکیان است؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام اعضاء به نسبت سهم الشرکه خود موظف به پرداخت می باشند .

با سلام
همه ی اعضاء به نسبت سهم الشرکه خود موظف به پرداخت می باشند .
موفق باشید .