آیا پیامک دادخواست برای خوانده هم ارسال میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۵۴ #34442397

با سلام ما در تاریخ ۲۲ خرداد از همسایه دیوار به دیوارمان به علت تصرف عدوانی و افزایش ارتفاع سقف غیرمجاز دادخواست ارسال کردیم که در تاریخ ۴ تیر ماه پیامک زیر برایمان پیامک شده
دادخواست شماره ***** ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه ۱ دادگاه عمومی حقوقی شهرستان اصفهان ارجاع و با شماره پرونده ***** و رمز شخصی **** ثبت گردید*****

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . پیامک مذکور تنها برای خواهان ارسال میشود تا در جریان روند دادخواستی که ثبت نموده قرار گیرد . البته پس از تعیین وقت رسیدگی اگر همسایه شما در ثنا ثبت نام کرده باشد وقت دادگاه از طریق پیامک به وی ابلاغ میشود .

با سلام ، در صورتی که طرف مقابل در سامانه قوه قضاییه ( ثنا ) ثبت نام شده باشد پیامک برای ایشان هم ارسال شده در غیر اینصورت ابلاغ بصورت نیمه الکترونیکی به آدرس اعلامی ایشان ارسال خواهد شد .

باسلام
بله از طریق پیامک برای طرفین ارسال میشود