ایا سو پیشینه بعد از ده سال پاک میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۷ #34424543

با عرض سلام و خسته نباشی و شبخیر اگر حکم برایت برای فردی که از زندان بعد از قرار وثیقه بیرون باشد صادر بشه ایا سو پیشینه بعد از ده سال پاک میشه یا اینکه نه ؟همزمان بعد از حکم پاک میشود ؟ممنون
راجب تعلیقی چطور ؟ بعد از مدت تعلیق پاک میشه سوپیشینه یا نه بعد ده سال؟؟؟؟
منموون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
زندان بودن شما بعلت عدم داشتن ضامن و عدم سپردن وثیقه بوده و مجرم نبودید و بارسیدگی در دادگاه برائت شما ثابت گردیده بنابراین سابقه ای برای شما بحساب نمی آید.
در فرضیکه در مدت تعلیق مرتکب جرم نگردید و مدت تعلیق بگذرد.

سلام شما فاقد سابقه کیفری می باشید و نیازی به گذشت زمان نیست

با سلام
برائت یعنی بی گناهی
بنابراین وقتی شما حکم برائت می گیرید یعنی جرمی مرتکب نشدید پس پیشینه ای هم نخواهد داشت.
در مورد تعلیق هم همینطور.

بعد از حکم برائت که سوپیشینه ندارید وبعد از گذشت مدت تعلیق فاقد سوابق موثر می شوید.

سلام
با صدور حکم برائت سوپیشینه ای اصلا وجود ندارد که پاک شود