آیا اگر شاکی دفتر اسناد بشوم از این جهت می توانم خسارت وارد شده را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۷ #34424130

با تشکر از شما عزیزان .
نمی خواهم برای پدرم مشکلی بوجود آید که اتهام یا جرمی به ایشان وارد شود ولی چون خریدار به نصف مبلغ ارزش ماشین و با فریب خریداری کرده و در دفتر اسناد هم با همکاری سردفتر این انتقال انجام شده است اگر محضر انتقال را انجام نمی داد این خسارت نیز به بنده وارد نمی شد ٬ لطفا راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوعی که شما فرمودید ارتباطی به سر دفتر ندارد و تخلفی صورت نگرفته است شما می توانید در صورت تدلیس در معامله از خریدار شکایت کنید نه از سر دفتر

اگر تدلیسی در معامله صورت گرفته و میتوانید اثبات کنید باید از خریدار شکایت کنید نه از سردفتر

خیر این موضوع ارتباطی با دفتر اسناد رسمی ندارد و تخلفی صورت نگرفته است. درصورت وجود خیار غبن فاحش پدرتان میتوانند فسخ قرارداد و استرداد آن را بخواهند

مسولیت در موضوع سوال مطروحه متوجه سردفتر نمیباشد در معاملات طرفین دارای اراده ودر مقابل اعمال قانونی خود مسولیت دارند

درود
خیر نمی توانید از دفتر اسناد رسمی شکایت کنید.