با هزینه شخصی خودرویش را تعمیر کرده میخواهم با توجه مراتب ذکر شده دادخواست بدهم که او هم کارتم را مسترد کند هم اینکه جلو شکایات بعدی او را بگیرم؛ لطفا راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۶ #34423436

سلام در یک تصادف من مقصر بودم طرف زیان دیده هیچ مدرکی از من به غیر از یک کارت شناسایی محل کار ندارد ضمنا کروکی هم ندارد و طرف مقابل حاضر به حضور در بیمه برای تعیین و دریافت خسارات نشد و ظاهرا با هزینه شخصی خودرویش را تعمیر کرده میخواهم با توجه مراتب ذکر شده دادخواست بدهم که او هم کارتم را مسترد کند هم اینکه جلو شکایات بعدی او را بگیرم. لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق ارسال اظهارنامه درخواست استرداد مدارک را نمایید

بادرودوسلام اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست استرداد مدارک را ثبت نمایید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
بهتر است بدوا اضهار نامه ارسال نمایید و مدارک خود را درخواست نمایید اگر جوابی نگرفته اید می توانید دادخواست تنظیم نمایید.

براشون اظهارنامه بفرستید

بنام خدا،برای وی اظهارنامه ارسال نمایید اگر ترتیب اثر نداد دادخواست دهید.

درود
اول اظهارمه ارسال نمایید و اعلام‌امادگی جهت کلیه خسارت وارده در صورت استنکاف دادخواست استرداد مدارک مطرح نمایید