آیا مردی که به جرم قتل در زندان هست، میتواند بدون دلیل زنش را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۱۵ #34420863

مردی به جرم قتل زندان است و به همسرش میگوید میخواهم طلاق بگیرم از زندان بدون هیچ دلیلی. آیا میتواند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند .اما باید کلیه حقوق زوجه را پرداخت نماید

با سلام
حق طلاق طبق قانون با مرد است و برای این امر نیاز به ارائه دلیل ندارد فقط باید تکلیف پرداخت حق و حقوق مالی زوجه مثل نفقه، مهریه و اجرت المثل را مشخص کند.

سلام
زوج هر زمان که بخواهد میتواند اقدام به طلاق زوجه نماید و دلیلی جهت این امر لازم نمیباشد.

سلام وقت بخیر
طلاق از طرف زوج نیاز به دلیل ندارد لذا با پرداخت حق و حقوق ایشان می تواند همسر خود را طلاق دهد ، ضمن اینکه در این شرایط برای زوجه هم حق طلاق ایجاد می شود.

سلام. مرد برای طلاق دلیل نمیخواهد. بله میتواند به انجام طلاق مبادرت ورزد

سلام، مرد می‌تواند هر وقت خواست با پرداخت حق و حقوق کامل زن او را طلاق بدهد