حکم مذکور قابل تبدیل هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #34412871

عرض ادب و احترام خدمت کارشناسان محترم
متهم پرونده برای تهدید و توهین ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده اند فی الحال بعد از قطعیت این حکم ۷۴ ضربه شلاق قابل تبدیل به وجه نقد است؟
اجرای حکمش در حضور شاکیست؟
ممنون میشم توضیح بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اعراض به حکم احتمال تبدیل مجازات وجود دارد و خصوصا اگر شاکی رضایت دهد این امر احتمال بیشتری دارد
اجرای شلاق در حضور شاکی نخواهد بود

بعد از قطعیت این حکم تنها درصورت تجدید نظر خواهی و دستور مقام قضایی ۷۴ ضربه شلاق قابل تبدیل به وجه نقد است

سلام
در صورت وجود شرایط تخفیف مجازات با اعتراض به حکم در مواعد مقرر مجازات حبس در صورت وجود شرایط قانونی قابل تخفیف تقلیل ،تبدیل، تعویق و تعلیق می باشد .

جزای نقدی معادل یک روز بازداشت:برای هر ضربه شلاق مبلغ سی و یا چهل هزار تومان در حال حاضر تعیین گردد که میزان دقیق آنرا قاضی تعیین میکند.
اجرای حکمش در حضور شاکیست؟ بله میتوانید

سلام
در صورت اخذ رضایت شاکی بطور کلی اجرای حکم منتفی یا به جزای نقدی تبدیل خواهد شد حکم در حضور شاکی اجرا نمی شود.

اجرای شلاق در حضور شاکی نیست.چنانچه شاکی به متهم رضایت دهد شلاق ممکن است به جزای نقدی تبدیل شود.