میتونم قبل از اینکه اقساط رو برام بفرستن پرینت حساب از وضعیتم رو برای کاهش مبلغ اقساط ببرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #34386714

من جلسه دادگاه خانواده جهت مطالبه مهریه چند روز پیش رفتم و قاضی گفت که اقساط مهریه بهتون ابلاغ میشه.
توی دادگاه هم به قاضی گفتم که توان مالی برای پرداخت ندارم.
میخوواستم بدونم که میتونم قبل از اینکه اقساط رو برام بفرستن پرینت حساب از وضعیتم رو برای کاهش مبلغ اقساط ببرم. امکان داره که توجهی به این موضوع داشته باشند؟
تعداد مهریه ۱۱۴ سکه است و توی دادخواست بدوی یه مبلغی نوشته "مقوم بخ ۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال" که مفهوم این جمله رو نمیدونم چیه؟
و اگه پیش پراخت تعیین بشه قبل از زمان پرداخت میتونم درخواست کاهش مبلغ پیش پرداخت و اقساط بدم؟
خانومم حدود ۴۰ روز از خونه رفته، خیلی لج باز و پرخاشگر هستش. توی عقد نامه نه دانشگاه قید شده و نه سر کار رفتنش و قبل از نامزدی هیچ کدوم رو نمیرفت.
اگه درخواست تمکین بدم میتونم اجازه خروج از منزل بهش ندم؟
اگه بدون اجازه بره بیرون از لحاظ قانونی من چه کارهایی میتونم انجام بدم.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفا در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.