توهین و کتک خوردن از مادر قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۶۳ #34382669

سلام
دختری ۲۰ ساله هستم که گاها مادرم بابت مسائل بیهوده و واقعا مسخره و خنده دار، مثل اینکه چه زمانی اتاقم را مرتب کنم یا چه زمانی چه خوراکی هایی بخورم، مرا مجبور می کند آن طوری رفتار کنم که او می خواهد. خودش فکر می کند از سر دلسوزی است ولی در واقع با این کار می خواهد همان طوری باشم که او می خواهد و وقتی مطابق خواسته اش، کارهای شخصی ام را انجام نمی دهم، عصبانی می شود و توهین می کند. آن قدر بحث می کنیم که نهایتا او از سر عصبانیت که چرا مقابل حرف او ایستادگی می کنم، مرا کتک می زند، به گونه ای که کبودی ایجاد می شود.
آیا می توانم بابت این موضوع پیگیری قانونی انجام دهم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری

سلام
بله شما میتوانید با اخذ نظریه پرشکی قانونی ،علیه ایشان اقدام نموده و خواهان مطالبه ی دیه باشید

توهین و کتک زدن جرم است و قابل مجازات حتی اگر مادرباشد .

سلام
بله میتوانید با گرفتن نامه پزشکی قانونی بابت ضرب و جرح شکایت کنید..برای توهین اگر مادرتان اقرار نکرد شما باید شاهد داشته باشید