طرح دوباره شکایت با همان عنوان ممکن است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۸ #34367698

پرونده بنده به عنوان خوانده به دلیل عدم استماع حکم قرارد دعوی صادر شد و مختومه شد و در مدت ۲۰ روز که خواهان حق اعتراص داشت هیچ اقدامی نکرد دو ماه بعد دوباره یه پرونده جدید با همان عناوین راه انداخت و این بار حکم گرفت مگه میشه دوباره پرونده جدید با همان عنوان را طرح کرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
با قرار مزبور میشود رفع نقص شکلی کرده و دوباره طرح دعوی کرد

با سلام .بله امکان دارد

باسلام و درود بله امکان طرح دعوی مجدد وجود دارد.

با توجه به قرار صادره امکان طرح مجدد دعوی وجود دارد

سلام و درود بله، به دلیل ایرادات شکلی صادر میشود و دوباره می‌توان پرونده جدید باز کرد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله ایرادات شکلی بوده مه عدم استماع صادر گردیده می توانید طرح دعوی مجددا نمایید

قرار رد دعوای و قرار عدم استماع دعوا اعتبار امر مختومه ندارند و مجددا دعوا قابل طرح است.