در معامله صورت گرفته به بنده تهمت و افترا زدند، چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۷ #34352341

سلام شبتون خوش من یک آنلاین شاپ دارم فردی ۹ ماه گذشته از من محصولاتی خریداری کرده طبق حرف خودشون محصولات رو براشون از کشورهای دیگر به ایران آورده ام فاکتور ایشان ۶۰ میلیون تومن بوده و پرداختی ایشان ۳۰ میلیون تومن به اندازه پرداختیشون من محصول برای ایشان فرستادم و کد رهکیری تیپاکس و پست و تمامی چت ها موجوده که محصول سالم دریافت شده الان شکایت کردن و محصولات رو نمیخوان و پولشون رو میخوان ما از روز اول گفته بودیم مرجوعی نداریم و محصولات طبق سفارشات مشتریان آورده میشود ...
الان پیامی از دادسرا اومده آیا من باید حضور پیدا کنم یا خودم از این شخص که همه پیام هاشون رو دارم میتونم به جرم تهمت و نداشتن ثبات روحی شکایت کنم؟ چون به من ضرر هم زدن و الباقی پولشان را پرداخت نکردن و به اندازه واریزی اشون محصول دریافت کردن

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما هم میتونین تو جلسه رسیدگی دادسرا حاضر بشین یا از طریق دفتر خدمات لایحه بفرستین

سلام وقت بخیر
هر گونه ادله ای که در این خصوص در اختیار دارید را در روز حضور در دادسرا ارائه نمایید.

می بایست دلایل ایشان برای موجوع کردن کالاها بررسی شود، بهتر است در دادسرا حاضر شوید

با سلام و عرض ادب
شما با استناد به ادله اثبات دعوی از حمله شهادت شهود و اسناد میبایست در دادسرا حاضر و از خود دفاع کنید.

توصیه میشود حتما در دادسرا حاضر شده و با ارائه مدارک و متن پیامهای مبادله شده اقدام به دفاع از خود نمائید .

باسلام و احترام
چنانچه اسناد و مدارکی جهت اثبات دارید به آنها استناد نمایید .

می توانید با دلایل و مستندات خود مانند شهادت شهود اثبات نماید