درباره پرونده های بدون کد ملی که نه از شعبه و از شهر شاکی خبر نداریم چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۵ #34347436

با سلام و احترام وخسته نباشید به خدمت شما وکلای عزیز خواهشا به این سوال به صورت دقیق وکامل پاسخ بدهید و پاسخ های احتمالی ندهید

وکلای عزیز اگر پیامک احضاریه برای شخصی ارسال شود و ندانسته بدون خواندن پیامک حذف گردد ...با وجود اینکه سامانه ثنا هم داشته باشیم ..اما به دلیل اینکه شاکی کد ملی را نداشته باشد و احضاریه در سامانه ثنا ثبت نگردد حالا چگونه بدانیم که چه کسی و در چه شهری و چگونه از ما شکایت نموده است چون نتوانسته ایم متن پیامک احضاریه را مشاهده نماییم و ندانسته حذف نموده ایم .حال این که بتوانیم پیگیری نماییم و به نتیجه برسیم ...مجدد تاکید میکنم که نه در ثنا ثبت گردیده و نه از شهر و شعب اطلاع داریم .
حال راه حل پیگیری این موضوع به چه صورت است ...که حقیقتا اگر میتوانید این بحث را در شعب قضایی مطرح نمایید که علاوه بر این که شاکی حق دارد به همان میزان طرف مقابل هم حق دارد که در زمان مناسب نسبت به پیگیری پرونده اش اقدام نماید تا حقش تضیعع نگردد .و با یک پیامک که احتمال دیده نشدن دارد نمیتوان کسی را احضار نمود .
مجدد ببخشید متن زیاد شد لذا منتظر پاسخ شما وکلای با تجربه هستم .که درباره پرونده های بدون کد ملی که نه از شعبه و از شهر شاکی خبر نداریم چگونه پیگیری نماییم .

باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از قسمت انفورماتیک پیگیری بفرمایید

از طریق سامانه ثنا یا قسمت انفورماتیک دادگستری شهرتان

از قسمت انفورماتیک پیگیری نمائید ...

بادرودوسلام به قسمت انفورماتیک دادگستری شهر خود مراجعه داشته باشید.

به سامانه ثنا مراجعه بفرمائید.

با درود به قسمت انفورماتیک دادگستری شهر خویش مراجعه کنید

باسلام
به دادگستری شهر خود مراجعه و از طریق قسمت انفورماتیک پیگیری نمائید