آیا امکان تغییر و کاهش سن هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۸ #34329410

باسلام
اینجانب متولد ۶۰ هستم و هرجا برای اشتغال میروم با مشکل مواجه میشم آیا امکان تغییر و کاهش سن هست ؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استشهادیه و مدارکی که حقیقتا کمتر بودن سن را ثابت کند میتوانید

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

سلام و درود.

مطابق رای وحدت رویه ۵۹۹ مورخ ۱۳/۴/۱۳۷۴ هیئت عمومی دیوان عالی کشور، برای کاهش سن به میزان کمتر از ۵ سال باید به دادگاه حقوقی محل سکونتان مراجعه نمایید.

درخواست از دادگاه نمیتواند با عنوان کاهش سن باشد. بلکه شما باید علیه اداره ثبت احوال دعوی طرح نمایید و اثبات نماید اطلاعات شناسنامه همسرتان نادرست ثبت شده است و مامور ثبت احوال در درج تاریخ تولد ایشان اشتباه کرده یا اصلا شناسنامه شان توسط والدین ایشان در تاریخ اشتباهی اخذ شده است.

متقاضی کاهش سن به میزان کمتر از ۵ سال باید دادخواست خود را به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحویل دهد.
شما باید ادله ای محکمه پسند و قاطع همچون: -شهادت شهود، -استشهاد محلی، - نظر پزشکی قانونی و ... ارائه دهید

موفق و سربلند و پیروز باشید.

سلام
می توانید اقدام به ثبت دادخواست کاهش سن تا ۵ سال را نمایید و مراتب رااز طریق دادگاه پیگیری نمایید

سلام
بله ،در صورتی که تا ۵ سال است از طریق ثبت احوال و در صورتیکه تا دو ونیم سال باشد از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام
خیر
افزایش و کاهش سن افراد در شناسنامه بنابر قانون ثبت‌احوال ممنوع است،

سلام، بله گاهی اتفاق می‌افتد که دادخواست علیه ثبت احوال تقدیم میکنید اگر دلائل دارید به دادگاه ارائه می‌دهید و در صورت متقن بودن محاکم رای بر این موضوع صادر می‌نمایند