شکایت ازهمسایه بخاطرحمله باچاقو را چگونه تنظیم کنیم که سنگین ترین حکم ممکن شامل حالش شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #34328915

سلام
ماهمسایه طبقه پایین که مجردیک ماه نشده که خریده واینجا اومده که میگه ماوهمسایه بغلیمون ازبالکن خانه همسایه بغلی خونه شو نگاه می کنیم وصبح باپدرو مادرش دم در خونه ما امدن و فحاشی کردن ویه دفعه پسرشون باقمه به همسرم حمله کرد که اگه همسایه هانگرفته بودن بلایی سرهمسرم اومده بودوگفت زنتومی کشم.ماهم به پلیس زنگ زدیم ونوشتن و رفتن
حالا می خواهم بدونم چه شکایت نامه ای واسش بنویسیم و چکارکنیم تا سنگین ترین حکم واسش زده بشه و ازاینجاهم بره؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دفاع بحث فنی و تخصصی است . بااین نگاه شما ، داشتن وکیل خوب لازم هست

سلام با معرفی شهود به دادسرا با عنوان تهدید به قتل و توهین و فحاشی از ایشان می توانید شکایت کنید .