آیا زوج باید دوباره مسیر طولانی دادخواست الزام به تمکین را سپری کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۵ #34324489

با سلام و خسته نباشید .
زوجه با حکم قطعی دادگاه محکوم به تمکین گردیده و اظهار می دارد که تمکین میکند ولی به زوج گفته که مدتی بعد از اجرای حکم تمکین و حضور در خانه و صورت جلسه شدن و به طبع آن مختومه شدن پرونده دوباره ترک منزل کرده و می رود تا از این طریق زوج مجبور شود دوباره دادخواست الزام به تمکین دهد و بتواند از این طریق زوج را خسته کند تا مجبور به طلاق زوجه شود .
حال سوال بنده از شما وکلای محترم این است که :
در صورت ترک منزل مجدد زوجه به عنوان مثال یکماه بعد از اجرای حکم تمکین آیا زوج باید دوباره مسیر طولانی دادخواست الزام به تمکین را سپری کند؟ یا باید بر اساس حکم صادره قبلی مبنی بر الزام به تمکین زوجه اینبار زوج با ادله ( گزارش ۱۱۰ یا استشهادیه محلی ) به اجرای احکام مراجعه نماید و گزارش ترک منزل مجدد همسرش را به این واحد ارائه دهد؟

با تشکر فراوان از شما وکلای عزیز .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیارز به دادخواست مجدد الزام به تمکین خواهد بود تا حکم در مورد آن صادر شود

نه دوباره باید دادخواست تقدیم کرد

با سلام
بسته به زمان ان دارد
اگر زمان زیادی از مختومه شدن پرونده گذشته باشد در اینصورت بایستی اقدام مجدد و نیز به حکم قبلی استناد شود اما در صورتی که زمان زیادی از مختومه شدن پرونده نگذشته باشد میتوانید موضوع را به شعبه صادر کننده حکم اعلام نمایید .

درود
باید مجدد دادخواست الزام به تمکین بدهید

با سلام
چون حکم تمکین داده شده وشما همه شرایط را برای تمکین محیا کردید باید برگردد واگر بعد از برگشت بدون دلیل اقدام به رفتن کند باید دوباره دادخواست الزام به تمکین دهید اگرتمکین نکرد ناشزه محسوب میشود

باسلام
اگردر فاصله کمی دوباره تمکین نکرد شما میتوانید از اجرای احکام درخواست اجراییه کنید

با سلام
مجدد باید دادخواست الزام به تمکین داده شود .