چه برداشتی از این موضوع میتوان داشت و قرار تامین دلیل شوهر علتش چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #34306564

با سلام
من نزدیک به دو سال می شود با توجه به اختلافاتی
که با همسرم داشتم جدا زندگی میکنیم ، از شوهرم درخواست کردم که جهیزیه ام را به منزل پدرم ببرم ، ایشان هم اجازه دادند ک به منزل مشترک بروم و جهیزه را جمع و بسته بندی کنم و در
روزی که با اون هماهنگ میکنم جهیزیه ام رو مسترد کنم ، همسرم رفته شورای حل اختلاف تامین دلیل داده نسبت به خروج جهیزیه ، شورا هم بدون حضور من خوانده ، رای به قرار تامین دلیل با کارشناس در محل اجرای قرار با معیت خواهان برای مشاهده و ملاحضات و اعلام نظر کارشناس به شورا را صادر کرده خواستم بدونم چه برداشتی از این موضوع میتوان داشت و قرار تامین دلیل شوهر علتش چیست ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
کلا فلسفه تامین دلیل، تهیه مدرک و دلیلی برای امری هست که از لحاظ قانونی،ثبت بشه و عنوان دعوا نداره که شما بخواهید نگران باشید.کار ایشان هیچ منع قانونی نداشته و فقط خواسته از ادعاهایی که بعدا ممکن هست از طرف شما طرح بشه نسب به اموال،دستش پر باشه و جلوگیری کنه.
موفق باشید

این کار برای جلوگیری از اختلافات احتمالی در آینده می باشد که کاملا قانونی می باشد که در صورت بروز مشکل مدرکی دال بر مضوع وجود داشته باشد .

با درود تامین دلیل انجام شده است تا بعدا اختلافی حاصل شود مدرکی وجود داشته باشد.

با سلام
کار ایشان قانونی بوده و برای اینکه خروج جهیزیه را تایید کنند و جلوی دعاوی و ادعاهای بعدی گرفته بشود

احتمالا ایشان می خواستند خروج وسایل توسط شما و اینکه در ید شما قرار می گیرد توسط کارشناس بررسی و صورت جلسه شود که بعدها ادعایی نداشته باشید.