تهدید مادرمان به چاقو و رضایت اجباری از وی چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۴ #34294083

سلام خدمت کارشناس محترم و سپاس بابت توضیحات ارزشمندتون .
مادرم حدود ۴ سال هستش ک ازدواج مجدد کردن در طی این چهار سال بدلیل عدم رضایت همسر ایشون جهت دیدار مادر و فرزند حتی اجازه تماس تلفنی با ایشان را نداشتیم
با اینحال دورا دور در جریان اختلافات و درگیریهای متعددشون و ضرب و شتم ایشان با مادرمان بوده ایم.
حدود یک ماه پیش مادرم با آمدن به منزل فرزندان و تقاضای کمک بابت ترس وحشتناکشان از مورد کتک قرار گرفتنشان توسط آن مرد و اقرار به تحت نظر روانشناس و روانپزشک قرار داشتن خود بابت ضربه ها و آزارهای روحی آن مرد و اثبات اینکه نامبرده همسر اول خود را با همین آزارها و ضربه های به سر دیوانه و راهی تیمارستان نمودند و با او نیز چنین قصدی دارد،
شکایت طلاق مهریه نفقه و ضرب و جرح توسط مادرمان مطرح شد در این بین همسرشان با تحت تعقیب قرار دادن ایشان در خیابان خلوت و بزور تهدید با چاقو ،مادرمان را سوار ماشین خود کرده و به منزل خود برده اند و با تهدید و اجبار ایشان به رضایت پرونده ضرب و جرح ، قرار موقوفی تعقیب صادر شد ..و با گرفتن طلاهای مادرم ایشان را مجبور به بخشیدن مهریه خود به تعداد ۱۴ سکه نموده اند. لذا ن برای مساعل مالی بلکه برای بردن مادرمان به دکتر اعصاب و روان و تحت معالجه قرار دادن ایشان و جلوگیری از اقدامات وحشیگرایانه و نگرانی بابت سلامتی مادرمان چه اقدام قانونی میتوانیم انجام دهیم ؟؟؟؟؟
خواهشا از هر راهی ک به ذهنتان میرسد راهنمایی مان کنید دعا گویتان خواهیم بود عجرکم عندالله.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مادرتان در پرونده ضرب و جرح اعلام رضایت نموده است نمی تواند مجددا همان شکایت را به جریان اندازد مگر اینکه بعد از اعلام رضایت بابت ضرب و شتم جدید طرح شکایت کند در خصوص بخشش مهریه نیز چنانچه بذل مهریه انجام شده و حق رجوع را از خود سلب نکرده باشد می تواند نسبت به مهریه بذل شده رجوع کند. لازم به ذکر است امکان طرح شکایت بابت تهدید نیز وجود دارد.