تغییر نام کوچک از مهدی به امیر علی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۹۵ #34262

باسلام . اسم اینجانب مهدی است میخواهم نامم را به امیرعلی تغییر بدهم. بنده در ۱۶سالگی یک فقره سابقه ی ضرب وجرح دارم .درحال حاضر۲۴ ساله هستم ایا امکان تغییرنام برای من وجود دارد یا خیر. خواهشمندم دراسرع وقت جواب بدهید.باتشکر

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سایت ثبت احوال مراجعه کنید

سلام‌
بله مانعی وجود نداره چون هر دو اسم جز اسامی ائمه است میتوانید با مراجعه به اداره ثبت احوال مربوطه درخواست خودتون رو مطرح کنین.

برای اطلاع از تغییر نام میتوانید به کمیته نام اداره ثبت احوال مراجعه نمائید.

موید باشید