آیا میتوانم مهریه ام را از اموال پدر شوهرم بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۸ #34253835

۶ سال است عروسی کرده ام و همسر م از ابتدا قبل از عقدمان معتاد بوده و خانواده اش به ما نگفتند و همسرم با پدرش کار میکند و بخاطر اعتیاد همسرم، اموال و دارایی همسرم به نام پدرشوهرم میشد مثل ماشین و خانه ...حالا میخواهم طلاق بگیرم. و همسرم مالی با مالکیت خود ندارد آیا میتوانم از پدرشوهرم مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر
فقط میتوانید از اموال شوهرتان مهریه تان را مطالبه نمایید

مطالبه مهریه تنها از اموال زوج امکانپذیر است ولاغیر

با سلام
پرداخت مهریه زوجه ، صرفا بر عهده خود زوج میباشد مگر اینکه پدر زوج تهعدی در قبال ان داده باشد .

خیر ایشان مسئولیتی مبنی بر پرداخت ندارد.

خیر . مطالبه مهریه تنها از اموال زوج امکانپذیر است .

سلام. خیر صرفا اگر زوج دارای اموال به نام خود بود می توانید تقاضای توقیف نمایید و نمی توانید از اموال پدرشوهر مهریه خود را مطالبه نمایید.