آیا با گذشت این همه مدت خطری تهدید می کند بنده را؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۶ #34252799

سلام
بنده مدرس دانشگاهی بودم که رد اواخر ترم با رفتارهای از سوی دانشجویی وارد رابطه اشنایی شدم و بعد متوجه شم که ایشان همسر دارند و ایشان اعلام نارضایتی از همسر کرد و این ارتباط بصورت تلفنی باقیماند پس از مدتی یک رابطه جنسی در منزل خانم بین ما اتفاق افتاد و بعدها هم ایشان تقاضای ارتباط بیشتر شد که دیگر بنده جلوگیری کردم از این اتفاق و نرفتم و حدود دو سه هفته هم بصورت پیامکی ان هم دو روز یکبار ارتباط داشتیم که بنده غالبا جواب ایشان. و نمیدادم و اوا خر بخاطر اینکه جوابشونو نمیدادم ناراحت شدند و بنده کلا رابطه را تمام کردم تا اینکه دیروز یعنی یکشنبه ۱۵ دی ماه تماس گرفتم بابت امانتی که از ایشون دست من بود و بلافاصله همسرشون جواب داد و بنده بخاطر اینکه متوجه نشن نام فرد دیگری را صدا زدم اما ایشان بلافاصله فامیلی بنده را عنوان کردن و من ابراز بی اطلاعی کردم و ایشون با تهدید و اینکه محل کلرتون حضور پیدا میکنم و شکایت میکنم و شمارت به چوبه دار میکشم شما به خانه من پا گذاشتید و این صحبت ها...
سوال من این هست ارتباط جنسی ما حدود ۷ ماه پیش در خرداد اتفاق افتاد و تا ۱۷ شهریور هم در ارتباط بودیم و این اقا ابراز اطلاع نکرده بود و دیروز بعد این همه مدت بنده را تهدید کرد آیا ایشان با اینکه گفتند مدارک دارند تا الان نمی توانست پیگیری کند ؟
۲-ایا با گذشت این همه مدت خطری تهدید می کند بنده را؟
۳-اگر ایشان مدرک داشت تا الان منتظر چرا ماندن؟
۴-بنده چطوری با ایشان برخورد کنم اگر دوباره تماس گرفتن و تهدید کردن؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرور زمان در جرایم حدی وجود ندارد و گذشت زمان موجب از بین رفتن حق نمی‌شود. ایشان می تواند از شما شکایت کند. ممکن هست ایشان به تازگی مدارکی را به دست آورده باشند. ایشان باید با شما برخورد کنند و نه شما با ایشان، زیرا مرتکب زنای محصنه شده اید. شما در توضیحاتتان قید کردید "تهدید"، در صورتی که ایشان گفتند 'شکایت' میکنم و حق ایشان است که طرح شکایت کنند و تهدید محسوب نمی گردد.