شرایط عقد دختر و پسری که فرار کرده اند را چه کسی تعیین خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۱ #34221

اگر پسری به دلیل نارضایتی پدر دختر برای ازدواج ، دختر را بدزدد. در صورت رضایت پدر برای ازدواج بعد از دزدیده شدن دخترش ، ایا پدر یا دختر می توانند شرایط عقد را تعیین کنند یا قانون خودش مقدار ثابتی را برای ان ها در نظر می گیرد؟ لطفا بیشتر توضیح دهید.
مثلا دختر میتواند مقدار مهریه اش را خودش انتخاب کند و ایا پسر مجبور به قبول ان مقدار است؟ اگر قبول نکند چه اتفاقی می افتد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شروط ضمن عقد و حقوق دختر توافقی بوده و دادگاه آن را تعیین نخواهد کرد. همه حقوق توافقی میباشد و هیچ کس ملزم به قبول شرایط طرف دیگر نخواهد بود.

موید باشید