اعاده حیثیت از کارفرما چطور انجام میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۰۶ #34215712

سلام. من به مدت یکسال و نیم در مطب یک دندانپزشک بعد از ظهرا کار میکردم. که ایشان طی به منظور کرونا مطب رو تعطیل کردند ما طی مشکلاتی که داشتیم روز دهم اسفند خواستار تمام دفترها اعم از نوبت دهی و کلید مطب و ..... شدند. من بردم مطب گذاشتم. و عیدی و حقوق منا تو اسفند ندادن هر چی هم پیام دادم فایده نداشت. الان بعد سه ماه وقتی فهمید که من رفتم اداره کار شکایت کردم برای بیمه و عیدی و... شماره ی یکی از نزدیکان من که قبلا در دندانپزشکی دندانش رو درست کرده بود از پرونده پیدا کردند و زنگ زدن و و تهمت و افترا به من زدندن و ابروی من رو در فامیل بردن من میتونم برم ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
هر کسی ادعای نمایند یا مدعی باشد باید اثبات نماید

اگر مدارک و شواهد کافی برای اثبات ادعای خودتون رو دارید اقدام کنید

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود اگر میتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید طرح شکایت کنید

سلام
چنانچه شما راجع به تهمت و افترا شکایتی داشته باشید و بتوانید این امر را اثبات کنید باید جهت شکایت به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه و شکایت خود را تقدیم تا به دادسرای محل ارسال شود و دادسرا شما را دعوت و دلایل شما را بررسی می‌کنند اگر دلیلی بر اتهامات وارد داشته باشید متهم را احضار می نماید

سلام.دقیقا در اینجا الفاظ وعباراتی که جنبه افترا دارد اهمیت دارد.دقت داشته باشید افترا نسبت دادن یک عمل مجرمانه است.مثلا بلا نسبت شخصی به شخصی بگوید کلاهبردار.امکان سنجی کنید که آیا اشخاصی که ادعا می کنید حاضرند در دادسرا حاضر ونسبت به ادای شهادت اقدام کنند یا خیر

امکان طرح شکایت به اتهام تهمت و افترا را دارید و اگر قادر به اثبات این موضوع باشید قطعا حکم محکومیت صادر خواهد شد .

ادعای شرف یا به اصطلاح حقوقی اعاده حیثیت به این معناست که هرکس به هر نحو امور غیر واقع را به دیگری نسبت دهد به شکلی که این کار باعث پایمال شدن حقوق وی اعم از مادی یا معنوی بشود یا نه، به موجب قانون برای وی حقی در جهت اعاده حقوق از دست رفته ایجاد شده تا به واسطه آن بتواند آثار جرم انگاری یا احتمالا محکومیت بلا وجه خود را زایل کند. و چنانچه رفتا و اعمال آن شخص باعث ضرر معنوی به شما شده باشد میتوانید با مراجعه به دادسرا از وی شکایت کنید، هرچند در زمینه ضرر معنوی به صورت متقن قنون محکمی که جبرات خسارت بکند نداریم ..