آیا امکان دارد که زوجه ابتدا پیش از طلاق مهریه را مطالبه کرده و اموال من را توقیف کند و سپس از حق طلاق خود استفاده کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۸ #34195042

با سلام.
بنده در عقدنامه حق طلاق به شرط بذل تمام مهریه رو به همسرم دادم.با توجه به این که مهریه عندالمطالبه است آیا امکان دارد که زوجه ابتدا پیش از طلاق مهریه را مطالبه کرده و اموال من را توقیف کند و سپس از حق طلاق خود استفاده کند؟ در این صورت پس تکلیف شرط بذل مهریه چه می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قرارداد شما ک در ان ب اعطای وکالت طلاق در قبال بذل مهریه توافق شده،زوجه میبایست برای اعمال وکالت و تقاضای طلاق شرط بذل مهریه را نیز عملی کند در غیر اینصورت نمیشود ب تقاضای طلاق او با وکالت ترتیب اثر داد

منظور از حق طلاق وکالت طلاق جداگانه هستش یا همان بندهای ۱۲گانه اگر جدای از آنهاباشد باید طبق توافق باشد

سلام با توجه به اینکه حق طلاق را در قبال بخشش مهریه به همسرتان داده‌اید . ایشان نمی تواند هم مطالبه مهریه کند و هم دادخواست طلاق بدهد .پس با مطالبه مهریه حق طلاقی که به ایشان دادید منتفی است.موفق باشید

اگر مهریه خویش را مطالبه نماید دیگر نمی تواند از وکالت در طلاق استفاده کند.باید مطابق با توافق عمل گردد.

در این صورت اگر بخواهد از حق وکالت در طلاق استفاده کند باید مهریه وصول شده را عودت دهد

بنام خدا،در صورت مطالبه مهریه زوجه نمیتواند از وکالت در طلاقش استفاده نماید،زیرا وکالت در طلاقش مقید به بذل مهریه شده است.

اگر ایشان مهریه خود را مطالبه کنند، نمی توانند از وکالت در طلاق استفاده کنند. باید انرا ببخشند