قاضی تو این حکم چند ماه زندان داده، آیا من محکوم شدم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۹ #34184949

با سلام ممنون میشم راهنماییم کنید
با عنایت به قرار جلب به دادرسی و نتیجه تحقیقات بعمل آمده و سائر قرائن و شواهد و محتویات پرونده از جمله شهادت شهود تعرفه شده در مرجع تحقیق و اظهارات طرفین در جلسات محاکمانی این دادگاه نهایتا دادگاه به شرح پیش گفته اتهام انتسابی به متهم موصوف را محرز و مسلم تشخیص داده و با استناد به مواد ۳۷۴ از قانون آئین دادرسی کیفری و ۶۷۴ از قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب سال ۱۳۷۵ متهم موصوف را تحمل ۶ ماه حبس تعزیری محکوم مینماید. اما دادگاه با توجه به فقدان سابقه متهم و پیش بینی اصلاح مرتکب و عدم ارتکاب جرم از سوی وی و در صورت اعمال رافت اسلامی اجرای مجازات حبس متهم مندرج در مکم را در حق نامبرده به صلاح تشخیص نداده و با استناد به مواد ۴۶ ناظر به ماده ۴۰ قانون اخیر الاشاره قرار تعلیق اجرای مجازات حبس متهم را به مدت یکسال صادر و اعلام مینماید. در صورتی که مشارالیه در مدت تعلیق مرتکب یکی از جرایم موجب قصاص یا حد یا دیه با تعزیر درجه ۷ نگردند مجازات معلق وفق ماده ۵۴ قاتون مارلذکر کان لم یکم والا در صورت ارتکاب جرم جدید پس از قطعیت حکم دادگاه ضمن لغو تعلیق اجرای مجازات دستور اجرای مجازات معلق به همراه مجازات جرم ارتکابی جدید در حق وی صادر مینماید رای صادده حضوری است

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما محکوم به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری شده اید
لیکن محکومیت شما بمدت یکسال تعلیق شده است و اگر در طول یکسال مرتکب جرمی شوید کیفر معلق شده ملغی می گردد

هرچند شما به جرم خیانت درامانت محکوم شدید اما به لحاظ تعلیق اجرای مجازات .‌به زندان نمی روید

درودبرشما
بله شما محکوم شده اید اما مجازت شماتایک سال اجرانخواهدشواگردرطول یکسال مرتکب جرم دیگری نشوید کلااعمال مجازات منتفی خواهدشد.

مهمترین اثر تعلیق مجازات در اینست که در صورت عدم ارتکاب جرم در مدت تعلیق سوسابقه کیفری پاک میشود.

با سلام و احترام
مجازات شما صادر شده ولی با شرایط تعلیق معلق شده فعلا

سلام مجازات شما به مدت یک سال معلق شده در مدت یکسال نباید مرتکب جرائم مندرج در دادنامه بشید وگرنه تعلیق منتفی میشود‌.

شش ماه حبس تعزیری که این شش ماه حبس به مدت یک سال معلق شده است .
بنابراین شما محکوم شده اید ولی فعلا مجازات معلق شده است.