آیا قاضی میتونه نقضی که خودش گرفته و عودت داده شد به شعبه و بدون رفع نقض قرار و تائید کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #34181696

باسلام آیا قاضی نقضی که گرفته مواجهه حضوری با متشاکی شاکی و مامور پرونده و مامور به علت ناراحتی قلب نتونه در جلسه حضور پیدا کنه و کلانتری جواب نامش رو داد از اینجا رفته و از ستاد کمک بگیرید و یا شماره تماسش رو داد بهش زنگ بزنید و دادیار بدون رفع نقض پرونده ارجاع داد به دادگاه و قاضی نقضی که گرفته بود در نظر گرفت و بدون رفع نقض و شاهد آدرسشو دارم و اعلام آماده گی کرد بیاد شهادت بده اما متاسفانه قبل از حضور شاهد مبادرت به صدور و تائید قرار کرد آیا قاضی میتونه دو بار نقض گرفته و بدون حضور شاهد من قرار رو تائید کنه ممنونم راهنمایی کنید چکار باید کنم کجا اعاده دادرسی کنم خدا خیرتون بده

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
امکان نتیجه اعاده دادرسی ضعیف میباشد ولی میتوانید اقدام نمایید

با سلام
بله میتونه و شما نیز از طریق فرجام خواهی

چند حالت احتمال دارد
یا قاضی تشخیص داده از جرائم قابل گذشت است
یا شاکی خصوصی اگر وجود داشته هماهنگ شده است
یا ب شعبه دیگری فرستاده خواهد شد
یا قاضی تواسته قرار منع تعقیب صادر کند
موارد گوناگونی برای این مورد وجود دارد