آیا محدودیت زمانی داره این طلاق توافقی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۴ #34179246

با سلام
من و همسرم رفتیم برای طلاق توافقی من تمامی حقم رو در قبال بخشیدن مهریه و حق و حقوقم گرفتم و حق طلاق رو به من داد
یعنی من هر وقت دلم بخواد میتونم اقدام کنم یا نه؟
و ما این کارو ثبت کردیم
شوهرم میتونه ازم شکایت کنه که من هنوز برای طلاق توافقی اقدامی نکردم؟
میگم همه چیز تو ثبت اسناد ثبت شده من تمام حقمو بخشیدم در قبال گرفتن حق طلاق

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید برای طلاق با گرفتن وکیل اقدام نمایید.

خیر امکان شکایت برای چنین موردی برای ایشان وجود ندارد،هرزمانی برای طلاق با داشتن وکالت در طلاق میتوانید اقدام کنید
اگر ایشان برای طلاق عجله دارند نیلز ب دلیل و مدرک ندارند،حق و حقوق را هم پرداخت کرده اند خود اقدام کنند

با درود شما با وکالت در اعمال حق طلاق میتوانید اقدام نمایید

خیر ایشان نمیتوانند بر علیه شما اقدام نمایند که چرا طلاق نمیگیرید

شوهر شما نمی تواند شکایتی مطرح بنماید. شما هر زمان بخواهید طبق مفاد وکالت نامه می توانید در خصوص طلاق اقدام نمایید.

اگر حق طلاق به موجب ومالت به شما تفویض شده و وکالتنامه نیز تاریخ اعتبار نداشته باشد محدودیت زمانی برای اقدام وجود ندارد . البته اگر وکالت مذکور عادی باشد و حق عزل وکیل از موکل ساقط نشده باشد احتمال عزل وکیل نمیتواند دور از ذهن باشد .

با سلام
با دادن حق طلاق برای شما ، شما هر وقت که بخواهید میتوانید اقدام به طلاق نمایید
خیر ایشان نمیتوانند بر علیه شما اقدام نمایند که چرا طلاق نمیگیرید