حکم تخلیه برایم صادر شده،در صورتی که مالک زمین هستم،تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۰ #34179137

باسلام خسته نباشید

یه سوال داشتم بنده ده سال پیش زمین قولنامه ای خریدم، حالا تقریبا ۹سال میشه همون زمین رو درست کردم و ساکنم الان سه چهار ماه میشه،چند نفر روم شکایت کردن و برام حکم تخلیه گرفتن ولی مساله اینجاست که شماره پلاک زمین شاکی ۵۵۵ هستش ولی پلاک زمین ما ۵۸۹ دادخواست شخص ثالث هم دادم.

ولی نمیتونم حرفمو به جایی برسونم چیکار میشه کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعنوان معترض ثالث اقدام نمایید دادگاه عنداللزوم با ارجاع به کارشناسی موضوع را حل خواهد کرد.

ولی نمیتونم حرفمو به جایی برسونم چیکار میشه کرد؟
شما باید هرچه زودتر دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده را مطرح کنید
با توجه به فرمایشات جنابعالی کاملا حق قانونی باشماست توصیه می شود با ارائه تمامی مدارک و مستندات خود حداقل از وکیل در نگارش لایحه به نفع خود کمک بگیرید

بسمه تعالی : با توجه به قانون مالکیت فقط کسانیکه سند رسمی مالکیت بنام آنها باشد بعنوان مالک شناخته میشوند لذا به احتمال قوی علت صدور حکم تخلیه مالک ملک است . متذکر میشم قولنتامه سند مالکیت نیست و نوعی تعهد معامله محسوب میشود لذا: مشکل اصلی بطور یقینی صاحب سند است که اصل دعوا متوجه ایشان است و ملک شما رو بعنوان مال ایشان شناختند و حکم تخلیه رو دریافت کردند
بهترین راه اثبات مالکیت شماست و بعد از آن کان لم یکن کردن خکم تخلیه.
در مورد اشتباه شدن پلاک ملک میتوانید با تطبیق ابتدایی خواسته خواهان و پلاک ثبت شده در حکم به نتیجه برسید و نهایتا با استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک دادگاه رو متوجه خطای رای صادره کنید

سلام اگر پلاک زمین معترضین با پلاک شما متفاوت است که در عمل امکان اجرای حکم وجود ندارد . علت عدم پذیرش اعتراض ثالث نیز شاید همین نکته بوده . به هر حال با مطالعه رای و اسناد و مدارک امکان ارائه مشاوره وجود دارد .

با سلام ووقت بخیر
این موضوع را باید از طریق شعبه رسیدگی کننده پیگیری کنید و ادله انها رو درمورد مالکیت ملک بررسی کنید و تاریخ تقدم و تاخر مالکیت خود و آنها باید مشخص شود.