میتونم این سه برگ سفته بزارم اجرا و اگه گفتن چرا مبلغ بیشتر زدی به ضمانتش استناد کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #34178241

با سلام و عرض ادب..خواهشا یه راهنمایی بکنید.من از دونفر سفته داشتم که یکیشون به عنوان شریک فرد اصلی پشت سفته رو ضمانت کرد بعد که خاستم اجرا بزارم حدود دو ماه منو معطل کردن که پولتو میدیم که در اخر ندادن و منجر به شکایت من شد حالا دوتا سوال دارم چند روز دیگه اولین جلسه دادگاهه
۱.چون دو ماه گذشته بود بم گفتن فقط میتونی دادخواست بدی و ضامن سفته هم بعیده که قاضی محکوم کنه چون واخواست ندادی و دوماه گذشته و اینکه نفر اصلیم فراریه اصلا نمیدونم کجاست...یعنی بخاطر یه واخواست من باید حق و حقوقم پایمال شه و ضامن خیالش راحت باشه ؟
۲. حدود مبلغ ضمانت ضامن حدود ۵۰۰ تومنه من سه برگ سفته ۶۰ ت جمعا ۱۸۰ تومن سفید بدون تاریخ و مبلغ با مشخصات کامل از ضامن اول کار گرفتم اگه به هر دلیلی قاضی قبول نکرد ضمانتشو و محکوم نشد من میتونم تو این سه برگ سفته جا ۱۸۰ تومن مبلغ ۵۰۰ تومن بنویسم و بزارم اجرا و اگه گفتن چرا مبلغ بیشتر زدی به ضمانتش استناد کنم
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید بخصوص سوال یک که یه عده میگن ضامن مسوله هنوز یه عده میگن بدون واخواست دیگع نمیتونی کاریش کنی.....با تشکر از شما و سایت خوبتون...

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پر کردن سفته با خط و خودکاری دیگر که با امضاء تفاوت داشته باشد در کارشناسی جعل محسوب میشود

پر کردن متن سفته برای شما با خط شما امکان ندارد و جعل محسوب میشود و در مورد واخواست نزدن نیز این امر موجب از اعتبار افتادن اوراق سفته نمی شود و فقط برای مطالبه مبلغ باید خسارت احتمالی تادیه کنید