مهریه باید بر مبنای شاخص کدام سال محاسبه شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۳ #34176322

پدر شوهر یک خانم (در شهرستان)
نصف مهریه این خانم را (۲۰ هزار تومن در سال ۶۰) تقبل کرده بود که در سال ۹۰ فوت می کند.
ورثه این مرحوم تا امسال نه ارثیه را تقسیم کردند و نه اقدامی در پرداخت مهریه کرده اند، امسال
تصمیم به تقسیم ارث گرفته اند:
آیا مهریه مورد مطالبه با شاخص
سال ۹۸ محاسبه می شود یا بر اساس سال فوت آن مرحوم( سال ۹۰)؟
ممنونم از لطفتان.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس شاخص سال فوت متوفی محاسبه میشود

سلام و ارادت خدمت شما
ملاک تشخیص میتواند جنبه های مختلفی داشته باشد ولی اصل ان است که زمان فوت پدر شوهر (سال ۹۰) میتواند ملاک محاسبه باشد.
اما توجه کنید که آیا مهریه به ذمه پدر شوهر بوده یا همسر.اگر بر ذمه پدر شوهر بوده ، به علت حال شدن دیون آینده، باید زمان محاسبه مهریه فوت پدر شوهر باشد.اما اگر بر ذمه شوهر باشد، همسر میتواند با جلوگرفتن از انتقال مال ارثی به همسر خود ، مطالبه مابقی مهریه خود در زمان کنونی کند.

سلام بر مبنای سال فوت متوفی

سلام
مهریه ازسال ۶۰طبق شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود

باسلام درمورد اشخاص فوت شده براساس سال فوت محاسبه خواهد شد

مهریه بر اساس شاخص زمان فوت متوفی محاسبه خواهد شد

مهریه برمبنای شاخص فوت متوفی هست