در متن استشهاد محلی برای مزاحمت همسایه چه مواردی باید قید شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۱,۲۹۴ #34151108

سلام وقت بخیر
متن نامه ای میخواستم به عنوان استشهاد محلی برای مزاحمت و آزار همسایه

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید به قسمت خدمات حقوقی ودر خواست خود را بیان دارید

درود بر شما

درخواست شما باید در قسمت ارائه خدمات حقوقی مطرح و مورد ارزیابی قرارگیرد .

با سلام
در قسمت انجام خدمات حقوقی ثبت درخواست نمایید

با سلام..
برای تنظیم استشهادیه محلی با موارد مدنظر جنابعالی بهتر است از طریق خدمات حقوقی اقدام نمائید تا اساتید و همکاران ارجمند در اینخصوص اقدام نمایند..
موفق باشید..

درخواست شما سوال نیست و نیاز به خدمات حقوقی است.

با سلام
ضمن احترام به فرمایشات همکاران گرامی که موضوع شما خدمات حقوقی است؛ خدمت بزرگوار عارضم در استهادیه باید موضوع، تاریخ، محل وقوع موضوع،مشخصات دقیق مرتکب موضوع، مشخصات دقیق شهود همراه با شماره تلفن و آدرس قید گردد.

با احترام
گواهان خود را باید در دادگاه حاضر کنید