آیا خریدار میتواند گوشی تست شده و سالم را پس بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #34147118

سلام من گوشی رو در سایت دیوار آگهی کردم و چندین مشتری داشتم و باهاشون قرار گذاشته بودم یه نفر صبح پیام داد و رفتم قبل از اون دو‌نفری که باهاشون قرار گذاشته بودم به اون نشون بدم. اومد گوشی رو دید تستش کرد حتی من در جلوی خود فرد به مشتری های دیگه زنگ زدم و بهش نشون دادم که اونا گوشیو میخوان و حتی پیام یکی دیگه از مشتری هارو نشونش دادم سر قیمت به توافق نرسیدیم و من داشتم میرفتم که به مشتری دیگم بفروشمش گفت بیا میخوامش بعد که گوشیو گرفت و رفت بعد دو روز پیام داده که گوشی روی سیم کارت ایرانسل انتن پرونی داره‌ میگم یعنی چجوری میگه حین حرف زدن صدای من میره صدای طرف نمیاد گفتم که الان که داری با من حرف میزنی پنج دقیقه چرا اینجوری نمیشه؟ میگه نه روی سیم کارت ایرانسل میشه روی همراه اول نمیشه بعد بهش میگم مشکل از سیم کارتت هست. بعد برگشته به من میگه خودتو به اون راه نزن اگه گوشی خرابه بگو بعد بهش میگم گوشی هیچ مشکلی نداره ولی بازم حرف خودشو میزد بعدم میگه تو کارت اینه گوشیت خراب بوده خودتم میدونستی فروختیش به من. منم گفتم تستش کردم دادم تحویلت بعدم میگه باشه من از طریق دادگاه میام. تکلیف من با این آدم چیه گ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط در صورت وجود عیب یا غبن حق فسخ دارد.

با سلام
حق فسخ زمانی ایجاد میشود که مشخص گردد ایراد از قبل وجود داشته
در غیر اینصورت نگران نباشید

با سلام و احترام
اگر در دادرسی مشخص شود که عیبی در مبیع حین البیع بوده برای مشتری حق فسخ ایجاد می شود.

اگر در دادگاه احراز شود عیبی قبل از خرید در گوشی وجود داشته و زمان خرید مطلع نشده می تواند فسخ کند

باسلام
اگر عیب از گوشی باشد وبتواند این امر را ثابت کند میتواند به استناد ماده۴۲۲قانون مدنی گوشی معیوب را همانگونه که هست قبول کند یا اخذ ارش(مابه التفاوت قیمت سالم ومعیوب)کند یا معامله را فسخ کند
پیروز باشید