مبلغ چک رو ندارم پرداخت کنم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۰۹ #34144426

سلام من چک داده بودم ولی چکها به صورت امانت بوده برگشت خورده حساب هام مسدود شده حالا پول چک رو هم ندارم چیکار میتونم بکنم

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با محکومیت به مبلغ چک درخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

باسلام اگر قراردادی دارید مدارکی دارید اثبات نماید وهمچنین دادخواست اعسار ارسال نماید

طرح دعوای اعسار کنید اما بهتر است مستند به قراردادی که چک برای امانت در آن داده شده از چک رفع اثر کنید.

اگر واقعا چک‌ها امانی بوده و امکان اثبات این موضوع وجود داشته باشه که می توان بابتش طرح دعوا کرد و از پرداخت معاف شد.
در غیر اینصورت میشه از "اعسار پرداخت محکوم به" استفاده کرد و پرداخت رو به تاخیر یا تقسیط انداخت

سلام.دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

سلام
باید امانی بودن چک را ثابت کنید
تقاضای اعسار دهید تا تقسیط گردد

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی و امضای فرم مخصوص اعسار ، دادخواست اعسار بدین تا برای شما تقسیط کنن