ملک مشاع پدرم در دارایی او قید نشده، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #34105641

با سلام سوالی داشتم از کارشناسان محترم
من پدرم هشت ماهه فوت شدن پدرم یازده تا فرزند دارن و سه تا خانوم که یکیشون فوت کردن بعد فوت پدرم کارای انحصار وراثت و دارایی رو برادر بزرگمون انجام میدادن و چندماهه اصلا برای فروش اقدام نمیکنن چون داخل مغازه پدرم کار میکنن پسرا و خونه ها و ماشین ها هم دست پسرا و زن دیگشون هست و ما به سختی زندگی میکنیم.
حالا سوالم اینه پدرم یک مغازه دارن شریکی با عموم که سرقفلی به نام عموم هست و داخل دارایی نیومد این ملک حالا پسرا مارو تهدید میکنن که شکایت نکنیم.
من میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد در خصوص این ملک که ثبت نشده در دارایی و اینکه چه مدارکی لازمه برای شکایت ببریم؟
ممنون میشم کمک کنین

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
صرف عدم عنوان آن به عنوان دارایی مسئله ساز نمی شود و شما می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید و سرقفلی مزبور را نیز به عنوان دارایی معرفی نمایید. دادگاه اقدام به فروش ترکه و پرداخت سهم الارث شما اقدام خواهد نمود.