من فقط یه دست نویس دارم که در آن پدرم تعهد داده که در صورت فروش هر کدام از ملکها مبلغی بده به من آیا اون ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #34095851

با سلام
بنده سید ۳۱ ساله داری دو فرزند پدرم وضع مالی خوبی دارد بعد از ازدواجم با وعده وعید های خانوادم که ما به تو سرمایه میدیم کار کنی گذشت تا اینکه پدرم زمینی سمت هشتگرد خرید وگفت این برای تو اینو بسازیم بفروشیم ولی کامل نتونست پولشو جور کنه و شب معامله با ۵۰ میلیون پشیمونی که رو معامله بود من ۲۰۰ میلیون براش جور کردم خودش هم باورش نمیشد همونجا شفاها گفت اینجا تموم بشه یه ماشینم واست میخرم گذشت و من موقع ساختش خیلی اونجا زحمت کشیدم و دو سال توی رکود هیچکس نخرید ومن همچنان منتظر توی این مدت به صورت روزانه ۴۰ هزار تومن خرجی به حسابم میزد تا این که اونجا فروش رفت و با یه فریبکاری کل پولو یواشکی رفت بدترین جای ممکنه مغازه خرید بعدشم فهمیدم به اسم داداش آخریم که۱۵ سالشه زده ما ۳ تا برادریم خلاصه گفتیم عیب نداره تازه گفت ۲ نفری باید وایستید مغازه منو داداش مجردم اون ۲۵ سالشه اونم کاری که ما اصلا راضی نبودیم وسررشته ای نداشتیم بعد چند روز اومد منو کشید کنار گفت تو یه چند وقت نرو مغازه من داداشتو میفرستم خدمت بعدش بیا وایسا هیچی الان ۳ سال گذشته و همینجور با پول روزانه و امروز فردا یه دفتر داشتیم اونم خودم ترو تمیزش کرده بودم رنگ زده بودم میز خریده بودم یک جای بدرد نخور سمت شور آباد و کلا بیخیال اونجا بودن و با پادرمیانی پدر بزرگم قرار شدم بدن به من بفروشم سرمایه کنم با کلی بدبختی مشتری دست به نقد و بالاتر از اون قیمتی که گفتن پیدا کردم ولی بازم زدن زیر حرفشون و ندادن الان هم که کلا منکر همه چیز شدن و میگن ما به تو هیچی نمیدیم برو خودت کار کن در بیار و به صورت روزانه اونم به خاطر بچه هام دست و پا شکسته روزی ۵۰ تومن برام میزنن
من فقط یه دست نویس دارم که در آن پدرم تعهد داده و امضا کرده که در صورت فروش هر کدام از ملکها مبلغ ۴۰۰ میلیون بده به من ایا اون ارزش قانونی داره یا نه؟
ممنون میشم با وضع موجود راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطالب رو باید تو چند بخش توضیح داد
اول اینکه قول شفاهی برای خرید ماشین و یا مغازه و ... داده اند والان منکر هستند مساله ای است که باید از سوی شما اثبات بشه و طرف مقابل شما با صرف انکار نیاز به ارائه دلیل نداره و چون شما مدعی هستید باید اثبات کنید.
دوم شما مدعی هستید که ۲۰۰ میلیون در اختیار پدر قرار داده اید این مبلغ چون معمولا از طریق حساب بانکی پرداخت می شود قابل ردیابی و اثبات است و می توانید بابت آن دادخواست بدهید
سوم سند عادی که دارید قابل طرح در دادگاه است ولیکن مادامی که ملک فروش نرفته پدر شما ملزم به پرداخت ۴۰۰ میلیون نمی باشد و پس از فروش می توانید دادخواست مطالبه بدهید ولی قبل از آن می توانید دادخواست تنفیذ قرارداد رو بدهید و با داشتن حکم تنفیذ در آینده دیگر نیاز به اثبات اصل قرارداد ندارید

با سلام
بله می توانید با استناد به دست نویسی که از پدرتان دارید و چنانچه شاهدی نیز دارید با شهادت شهود برای مطالبه وجه ۴۰۰ میلیون تومانی که پدرتان تعهد پرداخت داده است اقدام نمایید. ولیکن نسبت به املاک فوق با توجه به اینکه سند آنها به نام پدر و یا برادرتان است ادعای مالکیت شما به نتیجه نخواهد رسید.