تصادف و درگیری فیزیکی رخ داده، لطفا راهنمایم کنید من چه کار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #34070856

سلام.
من راننده تاکسی هستم روز یکشنبه ساعت ۱۳ با مسافر بودم که مسافر گفت پیاده میشوم. راهنما زدم و در حال کنار رفتن ماشین هم خاموش کرد کنار خیابان ماشین پارک بود و من هم کنار ماشینها (دوبله) پارک کردم. مسافر درب باز کرد که یکدفعه یک موتوری به درب خورد و افتاد روی زمین پیاده شدم و گفتم من که کنار وایستادم بلند شد میگد این کنار است که نا غافل من زد و شروع کرد به زدن که من بیحال شدم مامور نیرو انتظامی سر رسید رفتیم کلانتری .. من با نامه کلانتری رفتم پزشک قانونی گردنم جای دستش بود. دماغم ضرب دیدگی و کوفته شده و چانه ام کمی برید شده است.
هردو وسیله ام رفته پارگینگ...
موتوری که ظاهر سالم بود که بلند شد من و زد..
موتور به داخل درب ماشین خورد کی مقصر است.
من چه کنم تا این آدم جوابی مناسب بدهم طبق قانون.
لطفا راهنمایم کنید من چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
در تکمیل فرمایشات دوستان و در پاسخ سوال مقصر حادثه عرض میکنم
هیچ وسیله نقلیه موتوری حق ندارد در یک لاین از کنار وسیله نقلیه دیگری عبور کند (ایین نامه رسیدگی به تخلفات رانندگی )
با وجود این ماده حتما راننده موتورسیکلت مقصر خواهد شد .

مرجع قضایی به شکایت شما و دلایل ارائه شده رسیدگی می‌نماید و در صورتی‌که وقوع جرم را محرز بداند و انتساب آن را به متهم تشخیص دهد، با صدور احضاریه از متهم می‌خواهد که در دادسرا حاضر شود. پس از احراز هویت متهم و شرح ماوقع برای او و آنچه به‌منظور آن شکایت صورت‌گرفته است، تفهیم اتهام صورت می‌گیرد. تفهیم اتهام هم پس از تحقیق از متهم و شرح ماوقع برای او انجام می­‌شود.

با سلام به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و شکواییه بدهد عنوان جرم ایراد ضرب و جرح عمدی مستند به ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی

به هرحال مقصر هم باشید ضرب وشتم وی جدای از این قضیه پیگیری کن محکومیت در انتظار است

سلام
شکایت خود مبنی بر ضرب و شتم را پیگیری نمایید و در خصوص بروز حادثه نیز مراتب را ارجاع امر به کارشناس مربوطه پیگیری نمایید تا مقصر اصلی شناسایی شود