برای مطالبه وجه چهل میلیون تومانی باید به کدام دادگاه مراجعه نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۲ #34067

درمورد 40ملیونی که به طرف دادم ان در ارومیه است یک دفتر در تهران دارد ومن در شهرکرد من ازکجاباید شکایت کنم پیش فاکتور را برام فکس کرد وتلفنی معامله را انجام دادم قرار بود دستگاه را در شهرکرد تحویل دهد از شهرکرد می توانم شکایت کنم .ایا می توانم اموال ان را مصادره کنم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید به دادگاه محل اقامت ایشان مراجعه نمائید و دادخواست مطالبه وجه بدهید. لذا بعد از صدور حکم محکومیت ایشان میتوانید برای توقیف اموال ایشان نیز با دستور دادگاه اقدام نمائید.

موید باشید