هزینه خلع ید چه میزان است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۸۳۷ #34045008

با سلام

میخواستم بدونم هزینه گرفتن خلع ید برای خانه ایی که سندش متعلق به من هست و به ناحق به تصرف آشنایان درآمده چقدر هست؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس قیمت منطقه ای ملک محاسبه میشود که خیلی ناچیز است .

سلام هزینه دادرسی بر استس قیمت منطقه بندی است . اگر هم قصد دارید وکیل انتخاب کنید ، میزان حق الوکاله را باید با ومیل منتخب خود مذاکره نمایید .

سلام و احترام
با توجه به ازرش منطقه ای ملک هزینه دادرسی محاسبه می شود

با سلام
براساس قیمت منطقه ای ارائه شده توسط قوه قضاییه محاسبه میگردد . جهت اطلاع از این امر ضمن مراجعه به دفاتر خدمات قضایی الکترونیک و پر نمودن فرم مربوطه از میزان آن مطلع خواهید شد .

هزینه دارسی براساس قیمت منطقه ای ملک محاسبه میشود . یعنی خیلی کمتر از قیمت روز ملک

سلام
براساس قیمت منطقه ای ملکتون محاسبه میشه