شکایت از والدین چطور ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۲ #34039861

سلام. من یه مدت دیگه ۱۷ سالم میشه و پدرم یک معلم بازنشسته است و خیلی این چند وقت اذیت شدم و من بخاطر پدرم افسرده شدم و احساس میکنم زنده نیستم. قبل تر هم که بچه بودم همش با کمبرند منو کتک میزد واقعا افسرده شدم.
اون توان مالی داره ولی باور کنید بیشتر لباسام برای ۲ سال پیشه یا کفشی که دارم برای ۳ سال پیشه و اصلا به فکر خانواده نیست. هر روز با مامانم بحث دعوایی میکنه و به صورت کلی انقدر از چشمم رفته که نمیتونم نگاهش کنم.
توی خونه پدرم احساس راحتی ندارم انگار توی خونه دشمنم هستم. خواهشا یه راهی بگید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با اورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس حاصل فرمایید...

با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳ تماس حاصل فرمایید.

سلام
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید ۱۲۳

با درود با اورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس حاصل فرمایید

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس حاصل نمایید.

از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید، یک مشاوره روانشناس درکنارخود داشته باشید و سعی نمایید حرفه ای بیاموزید که بتوانید از آن طریق به استقلال مالی برسید تا پس از ۱۸ سالگی مستقل زندگی کنید.

با سلام دوست عزیز از طریق شورای حل اختلاف منطقه. یک ریش سفسد و بزرگتر ک حالت میانجی گر داشته باشه صحبت کنید. اگه اوضاع برای شما سخت است شماره ۱۲۳ اورژانس جهت راهنمایی